Delikatesserakfisk

Tradisjonsmat laget på Hadeland

Fantastisk ishavsrøye fra Vesterålen kombinert med unik kunnskap og en helt spesiell oppskrift gir de beste forutsetninger for vår delikatesserakfisk. Vi forserer ingen prosesser og raker fisken på gammel, tradisjonell måte bygget på over 40 års erfaring. Det var Per O. Bakkegaard på Geilo som utviklet metoden med å rake ishavsrøye. Han drev produksjon av rakfisk på Geilo i over 40 år før vi tok over i 2005. Per er fortsatt aktivt med når fisken legges. Det benyttes kun ishavsrøye fra Vesterålen av superior kvalitet. Ishavsrøye Vesterålen ble på våren 2007 det første sjømatproduktet med et lovbeskyttet produktnavn (se www.spesialitet.no for mer informasjon).

Produksjon

Rakfisk

Fisken legges ned i sterilt miljø i en hel ny og moderne fiskehall. Vi har god kontakt og godt samarbeid med det lokale Mattilsynet og har alle godkjenninger på plass.
Det sendes jevnlig inn bakterieprøver av produksjonen og det foreligger selvfølgelig et gjennomarbeidet og oppdatert internkontroll-system som følger produksjonen gjennom hele prosessen - fra fersk fisk til ferdig pakket delikatesserakfisk.

Oppbevaring

Ønsker du en mer moden fisk (gjelder kun spann) kan fisken oppbevares noen dager i opp til 8 grader.

Åpnet pakke bør spises innen 1-3 dager, pakk fisken godt i tynn plast. Den kan også fryses, dette stopper modningen.

I likhet med flere andre matvarer anbefales det at gravide ikke spiser rakfisk.Gårdsbutikk

Produkter

Annes Hage leverer følgende:

Utsalgssteder

Delikatesseproduktene våre finner du bl.a. hos Storgata 9 Delikatesse- og Landhandleri på Jevnaker, Hadeland Landhandel på Gran, Jessheim Landhandleri, Fromagerie og Flaneur Food i Oslo, samt i utvalgte Coop Mega i Oslo/Akershus og i lokale Coop-butikker i vårt nærområde. Det er også en rekke Meny-butikker på Østlandet som fører varene våre samt at du finner dem hos
SPAR på Gran og i andre lokale SPAR butikker.
Skal du reise utenlands fra Gardermoen må du besøke Salmon House, de fører til enhver tid alle produktene. Godt å ta med på tur, fint som gaver!

Du kan også bestille direkte fra oss, se kontaktsiden.

 

Copyright (C) Annes Hage 2008
Design: IDEO Design AS